Speciaalclub
Natuurbroed
Gouldamadine
Nederland
Ingelogd als: Gast
Skip Navigation LinksHome > Help

Helpdesk van de SNGN

Laastste update op 8-1-2010

Voor vragen over of voor suggesties op de website van de SNGN kunt u doorgeven aan de webmaster van de site.

Op deze pagina zijn antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. Daarnaast zijn ook handleidingen opgenomen om om te gaan met de website.

Veel gestelde vragen:

 Handleidingen:

 

 

Waarom moet ik me eerst laten registreren.

Bij het registreren worden enkele gegevens vastgelegd om het mogelijk te maken dat u later kunt inloggen. Het zijn een aantal gegevens die de gebruiker genereerd en gekoppeld worden aan de ledenadministratie. Het inloggen kan daarna automatisch of via opgave van de gebruikersnaam en het wachtwoord plaatsvinden.

Top

Wat is een gebruikersnaam.

Een gebruikersnaam is een handig gekozen naam waar voortaan op ingelogd wordt op de website. Aan te raden is om hiervoor een makkelijke naam te kiezen en die eventueel ergens op te schrijven. Wanneer het wachtwoord vergeten wordt heeft u de gebruikersnaam nodig om een nieuw wachtwoord op te kunnen vragen. Wanneer u de gebruikersnaam kwijt bent kunt u contact opnemen met de webmaster om het probleem op te lossen.

Top

Wat is een wachtwoord.

Een wachtwoord is een beveiliging bestaande uit een aantal characters. Dit wachtwoord is alleen bij u bekend en heeft u nodig om in te kunnen loggen. Bij het registreren kunt u aangeven wat uw wachtwoord is.
Wanneer u het wachtwoord vergeten bent en u vraagt een nieuw wachtwoord dan wordt via de e-mail een nieuw wachtwoord toegestuurd. Dringend advies is om dat direct onder [Profiel] het wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord wat u beter kunt onthouden.
Let op het wachtwoord is hoofdlettergevoelig (kleine / grote letters).

Top

Waarom "Wachtwoord ter controle". 

Om er zeker van te zijn dat er geen typefouten zijn gemaakt met het opgeven van het wachtwoord wordt gevraagd het wachtwoord nogmaals in te typen voor deze controle.

Top

Welk e-mail adres kan ik gebruiken.

U kunt alleen gebruik maken van het e-mail adres wat bij de ledenadministratie bekend is. Een ander mail adres wordt niet geaccepteerd en kunt u zich dan niet registreren. U kunt bij de ledenadministratie het e-mail adres ook opvragen.

Top

Wat is een geheime vraag en het antwoord erop.

Een geheime vraag is een extra veiligheid de op de SNGN site is ingebouwd. U kunt zelf een vraag bedenken en deze vraag daar intypen. Het moet een vraag zijn die voor uzelf zeer makkelijk te beantwoorden is maar voor anderen niet. bv. Hoe heet mijn hond? of Wat is mijn geboortejaar?

Top

Kan ik inloggen wanneer ik geen lid ben van de SNGN

Het inloggen op de website van de SNGN is voorbehouden aan leden van de SNGN. U moet dus lid zijn en uw e-mailadres moet bij de SNGN bekend zijn.

Top

Waarom wordt mijn wachtwoord niet geaccepteerd.

Ik weet zeker dat ik het wachtwoord juist heb ingetypt maar toch kan ik niet inloggen.
Dit kan liggen aan het feit dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Denk dus aan het gebruik van hoofd en kleine letters en of u de caps-lock niet heeft aanstaan.

Wanneer u te vaak geprobeerd hebt in te loggen wordt uw account geblokkeerd. U kunt dan alleen door contact op te nemen met de webmaster het probleem oplossen.

Top

 Waarom zie ik geen informatie onder een agendapunt?

Door op het agenda item te klikken wordt een nieuwe pagina geopend waarin het betreffende agenda onderwerp nader toegelicht wordt. Zie voorbeeld hieronder.

agendapunt

 

 

Handleidingen:

Informatie op de website zetten

Hier kunt u de handleiding downloaden om wijzigingen aan te brengen op de website. Dit document is bedoeld voor leden die aanpassingen kunnen doen.
Handleiding aanpassing website

Top

 

Top