Speciaalclub
Natuurbroed
Gouldamadine
Nederland
Ingelogd als: Gast
Skip Navigation LinksHome > Afdelingen > Regio 4 > Tentoonstelling

Regio 4 TT 2018

Laastste update op 17-4-2018

Lokatie:                      Rhedense Vogelvrienden

Adres:                         Mauritiusstraat 58

Plaats:                        Rheden

Inbrengen:                15 september 2018 van 8:00 tot 9:00 uur

Keuring:                     15 september 2018 van 9:00 tot 13:00 uur

Opening TT:               15 september 2018 van 13:15 tot 15:45 uur

Afhalen vogels           15 september 2018 van 15:45 tot 16:30 uur 

 

Het reglement van de TT en het inschrijfformulier zal u in de loop van de maand augustus per e-mail worden toegestuurd. Ook kunt u deze documenten downloaden. Mocht uw e-mailadres niet bij ons bekend zijn mail deze dan aan Ledenadministratie@sngn.nl    


Voor de keuring van de vogels hebben wij zes keurmeesters bereid gevonden te komen keuren. Het zijn de heren Bertus van Dortmont, Herman Westland, Ap Aalbers, Hans de Boer, Cees van IJzendoorn en Meeuwis Visser. Voor de lezing moeten wij op dit moment nog een keurmeester vinden. 


Tijdens de tentoonstelling zal er een verloting worden gehouden. Zoals gebruikelijk zal er een worden gehouden met als prijzen diverse vogelbenodigdheden. Wij overwegen een tweede verloting te houden. De gedachte is dat bij die verloting de prijs bestaat uit een of meerdere gouldamadines (bijv. een koppel) die door een (erkende) keurmeester tijdens deze show met ten minste 90 punten zijn beloond. Gaarne vernemen wij van jullie of aan een dergelijke verloting zal worden meegedaan en aan welke kleurslag dan de voorkeur wordt gegeven. De loten zullen € 1 per stuk kosten.


Inschrijffromulier TT regio : 


Reglement TT regio 4:     

   

 
 
 
 

Verslagen

Top